Ultima oră
Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul Probleme mari pentru Dinamo înaintea meciului cu Farul
Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep Organizatorii turneului de la Hong Kong au stabilit când va juca Simona Halep
Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania Mario Balotelli, la un pas să ajungă în Spania
Pete Rose a murit Pete Rose a murit
Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea? Editorial Costin Cavaşi | Cazul Sinner: WADA vs ITIA - clostebol pentru toată lumea?
Andres Iniesta se retrage Andres Iniesta se retrage

Cotele „tricolorilor” au explodat după EURO 2024

Echipa nationala Publicat pe 18 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21673453/1/romania-olanda-uefa-euro-2024-2-07-2024-1.jpg

După parcursul excepţional pe care România l-a avut la EURO 2024, unde jucătorii au impresionat prin prestaţiile lor, cotele de piaţă ale acestora au explodat.

Site-ul de specialitate Transfermarkt a actualizat cotele a trei „tricolori”, toate fiind în creştere.

Dennis Man, fotbalistul Parmei, a crescut de la 9 milioane la 10, iar cota lui Răzvan Marin, golgheterul României la EURO 2024, a urcat de la 2,7 la 3,5 milioane de euro.

Andrei Raţiu a avut cea mai mare creştere, cota de piaţa a acestuia dublându-se. Fundaşul român valora înainte de startul turneului final din Germania 1,4 milioane, iar acum valorează 3 milioane de euro, ceea ce înseamnă o creştere de 114%.

Andrei Raţiu, de la EURO direct în Premier League

Andrei Raţiu (26 de ani) a reuşit un Campionat European foarte bun în tricoul naţionalei României, fapt ce nu a trecut neobservat de echipele importante din Europa.

 

Fundaşul lateral a prins doar 16 meciuri în tricoul lui Rayo Vallecano, dar cu toate acestea a reuşit să atragă atenţia lui Brighton, conform The Athletic. Fabian Hurzeler, noul tehnician instalat pe banca englezilor, după plecarea lui Roberto De Zerbi, vrea să îl aducă în acestă vară pe jucătorul român.

De cealaltă parte, Rayo Vallecano nu ar vrea să îl lase să plece şi ar vrea să îi ofere postul de titular din sezonul viitor, un salariu mai mare şi prelungirea contractului, care expiră în vara lui 2028.

„Vallecano vrea să îi reînnoiască contractul cu o îmbunătăţire a condiţiilor şi acesta va dobândi rol de titular în sezonul 2024-2025. Planurile nu se opresc la un singur sezon din moment ce aceştia mizează pe Raţiu pentru viitor. De la venirea lui din vara trecută, Andrei a fost considerat un pariu pe termen lung. De altfel, fundaşul a semnat iniţial cu La Franja până în 2028”, au scris spaniolii de la AS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri