Ultima oră
Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya Cinci alpinişti ruşi au murit în timpul escaladării muntelui Dhaulagiri din Himalaya
Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon Duvan Zapata nu va mai juca în acest sezon
Decizia luată de FRF cu privire la Nordis Decizia luată de FRF cu privire la Nordis
Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ Paul Pogba va reveni pe teren într-un meci demonstrativ
Nebunie la FCU Craiova! Ce se întâmplă cu Sidibe Nebunie la FCU Craiova! Ce se întâmplă cu Sidibe
Ultimele informaţii despre situaţia lui Aaron Boupendza Ultimele informaţii despre situaţia lui Aaron Boupendza

Convocarea lui Denis Alibec, controversată de fostul mare internaţional: „Este un pic sub semnul întrebării” | VIDEO EXCLUSIV

Echipa nationala Publicat pe 5 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21618156/1/columbia-romania-amical-26-03-2024-2.jpg

Edi Iordănescu a anunţat lotul lărgit pentru campionatul european din Germania, iar pintre jucătorii aflaţi pe listă se află şi Denis Alibec.

Atacantul a suferit însă o accidentare destul de gravă, fiind vorba despre o tăietură la picior, care i-ar putea pune în pericol prezenţa la EURO 2024.

Denis Alibec nu a avut nici cel mai strălucit sezon din cariera sa la formaţia din Qatar, Muaither SC, unde a reuşit să bifeze doar 5 goluri şi 4 pase de gol, retrogradând de pe ultimul loc.

Viorel Moldovan a scos în evidenţa forma slabă pe care o are fostul jucătorul de la Farul şi nu este sigur că mai este acel atacant care era decisiv în multe momente.

„Hai puţin să vedem şi nivelul lui Alibec în momentul de faţă. Este un pic cu semnul întrebării. Evoluţiile lui de la echipa de club, forma actuală. Nu este nimic întâmplător că s-a accidentat. Până la urmă există consecinţe. E clar că nivelul din zona arabă este total diferit, nu este atâta intensitate.

Să sperăm că se reface. După aceea trebuie să vedem unde este ca şi nivel. Mai este acel Alibec care făcea diferenţa în anumite momente sau nu mai are forma respectivă?.” , a declarat Viorel Moldovan, la Prima TV.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri