Ultima oră
Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă Superstarul lui Manchester United şi-a anunţat plecarea de la echipă
Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională Un fotbalist german a refuzat convocarea la naţională
Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin." Mihai Stoichiţă, declaraţie interesantă înaintea meciului cu Cipru. "Nu sunt meschin."
Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa Verdict la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Louis Munteanu, după ce atacantul a petrecut în club până la 5 dimineaţa
Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League Unde se afla Kylian Mbappe când Franţa o spulbera pe Israel, în Nations League
Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România” Marcel Răducanu, critic înaintea meciurilor naţionalei! Gigi Becali şi Adrian Mutu, cei vizaţi. „Nu poate fi criticat niciodată! Asta e mentalitatea din România”

Ce a spus Ianis Hagi după ce a fost aproape să marcheze ca tatăl său în Spania: ”Am avut un sezon incredibil!”

Stranieri Publicat pe 15 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21592620/1/hagi.jpg

Formaţia Real Madrid a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, echipa Deportivo Alaves, în etapa a XXXVI-a a campionatului Spaniei.

Golurile au fost marcate de Bellingham (10), Vinicius (27, 70), Valverde (45+1) şi Guler (81). Ianis Hagi a evoluat până în minutul 71, când a fost înlocuit cu Panichelli.

După meci, Ianis Hagi a oferit mai multe declaraţii. Internaţionalul român a vorbit despre obiectivul echipei sale. 

”Am avut un sezon incredibil!”

”Trebuie să uităm cât mai repede acest meci, deja ne gândim la partida cu Getafe. Până acum am avut un sezon incredibil”, a declarat internaţionalul român pentru canalul DAZN.

”Să ne realizăm obiectivul (salvarea de la retrogradare, n. red.) cu patru etape înainte de finalul sezonului este incredibil, dar au mai rămas două partide şi vrem să încheiem cu capul sus”, a subliniat mijlocaşul român, unul dintre remarcaţii partidei de marţi.

În clasament, Real este lider şi deja campioană, cu 93 de puncte, iar Alaves este pe 11, cu 42 de puncte.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele