Ultima oră
VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări VIDEO | Csikszereda - CSC Dumbrăviţa 1-0. Ciucanii s-au impus la limită, într-un meci în care au jucat sub aşteptări
Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă Ianis Hagi face spectacol la ”noua echipă”! Dublă şi pasă decisivă
Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar Veste excelentă pentru Mircea Rednic! Anunţul făcut de UTA, prin Alexandru Meszar
Robert Elek a demisionat Robert Elek a demisionat
Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama” Toni Kroos, furios după ce UEFA a recunoscut greşeala din meciul Spania - Germania. „Le-a luat trei luni să-şi dea seama”
Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia Virgil Ghiţă, statistici de atacant! A marcat iar pentru KS Cracovia

Cătălin Golofca revine! Destinaţie surprinzătoare

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 7 iun 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21621363/2/golofca.jpg

Cătălin Golofca este gata să revină pe teren. Fotbalistul în vârstă de 34 de ani este liber de contract de la începutul anului, după ce s-a despărţit de Chindia Târgovişte.

Golofca va juca la în Liga 2, la CSM Slatina, formaţie care l-a mai adus şi pe Cătălin Ţîră, trecut în carieră pe la Rapid şi Dinamo.

 

”La capitolul veniri, au fost perfectate înţelegeri cu următorii fotbalişti:
– Cătălin Golofca (33 ani), mijlocaş central. Acesta a evoluat sezonul precedent pentru Chindia Târgovişte, iar în decursul carierei a mai evoluat pentru Rapid CFR Suceava, FC Botoşani, FCSB, CFR Cluj sau Sepsi.
– Cătălin Ţîră (29 ani), atacant. De-a lungul carierei a mai jucat pentru echipe precum FC Braşov, Viitorul Constanţa, rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti sau Concordia Chiajna.
– David Savu (23 ani), fundaş central care în sezonul precedent a evoluat pentru Viitorul Pandurii Târgu Jiu.
– Alexandru Sima (22 ani), fundaş stânga, sosit de la CS Tunari. Acesta a mai evoluat pentru CSA Steaua, CSM reşiţa sau AFC Turris Turnu Măgurele.
– Paul Toroc (20 ani), portar ce vine de la CS Dumbrăviţa.
– Emilian Pacionel (23 ani), jucător originar din Caracal, care în stagiunea precedentă a evoluat pentru Progresul Spartac.
Noile înţelegeri sunt valabile de la 1 iulie, jucătorii nou-veniţi având contracte până pe data de 30 iunie cu echipele pentru care au evoluat în sezonul recent încheiat. Bun venit, tuturor!”, au anunţat cei de la Slatina.

Oltenii au punctat serios şi la capitolul plecări. Nu mai puţin de 6 jucători au devenit liberi de contract. Ese vorba despre: Robert Riza, Jhon Mondragon, Valentin Alexandru, Alexandru Sălcianu, Alexandru Ciocâlteu şi Mircea Donca.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele