Ultima oră
Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat Joan Laporta s-a întâlnit cu Răzvan Burleanu! Ce au discutat
S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB S-a anunţat programul etapelor 14 şi 15 ale Superligii. Când se dispută FCSB – Rapid şi U. Craiova - FCSB
OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat OFICIAL | Alex Bourceanu a semnat
Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume Un nepalez de 18 ani a escaladat toate cele 14 vârfuri de peste 8.000 de metri din lume
Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România Surpriză! Arbitrul delegat la meciul Cipru - România
EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB EXCLUSIV | Cele mai noi informaţii despre accidentările jucătorilor de la FCSB

Bomba momentului în fotbalul românesc! Cicâldău, revenire de senzaţie la Craiova? Giovanni Becali a făcut anunţul: ”Amândoi se vor întoarce!”

Stranieri Publicat pe 27 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21607354/1/cicaldau.png

Universitatea Craiova a învins-o pe Universitatea Cluj, în urma loviturilor de departajare, şi va evolua în turul doi preliminar al Conference League. După prelungiri, scorul a fost 1-1.

”U„ Cluj a ajuns în finala barajului învingând în semifinală, scor 2-0, formaţia Oţelul Galaţi. Universitatea Craiova a încheiat play-off-ul Superligii pe locul trei, care i-a dat dreptul să participe la barajul pentru Conference League.

Mihai Rotaru, patronul clubului din Bănie, a dezvăluit că îşi doreşte să îl aducă înapoi la Craiova pe Alexandru Cicâldău, fotbalist ce în acest sezon a evoluat pentru formaţia din Turcia, Konyaspor, împrumutat de la Galatasaray.

Recent, Giovanni Becali a vorbit despre situaţia mijlocaşului român. Impresarul susţine că fotbalistul are un salariu foarte mare, iar acest lucru face aproape imposibilă revenirea la Craiova. 

”Amândoi se vor întoarce!”

“Cicâldău la Universitatea Craiova este o situaţie grea. E bine că s-a salvat, dar a picat echipa lui Moruţan. Amândoi se vor întoarce la Galatasaray şi vor face pregătirea acolo.

Vom vedea ce gânduri au fiecare. Sunt şi alegerile la Galatasaray. Este acelaşi preşedinte, dar de fotbal se ocupă direct vicepreşedintele, cel care i-a adus pe Icardi şi pe ceilalţi.

Dar nu ştiu dacă mai rămâne acel vicepreşedinte şi dacă investiţiile vor fi de nivelul celor de anul trecut. Vom vedea.

Rotaru îl vrea de mult timp, dar Cicâldău are un salariu atât de mare în cât nu se poate apropia”, a declarat Giovanni Becali la Fanatik. 

Alexandru Cicâldău a evoluat pentru Universitatea Craiova timp de 4 sezoane, în perioada 2018-2022, pentru care a adunat 129 de partide în care a marcat 33 de goluri şi a livrat 21 de pase decisive.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele