Ultima oră
Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...” Fostul fotbalist de la FCSB a dezvăluit cum era lucrat pe la spate de Gigi Becali: „Mie îmi spunea în faţă nişte chestii şi după...”
Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon Gabi Torje, la un pas de revenirea pe gazon
LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul LIVE VIDEO | Hermannstadt - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! A început meciul
Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!” Gică Hagi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Nu ştiu de ce întrebaţi asta!”
Virgil Ghiţă a marcat Virgil Ghiţă a marcat
Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună" Mai speră Farul la play-off? "Atmosfera din vestiar este bună"

Basarab Pandru, despre umiliţa suferită de FCSB în acestă seară. ”Nu mă gândeam că se va mai întâmpla vreodată”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20887908/1/fcsb-silkeborg-if-uefa-europa-conference-league-13-10-2022-1.jpg

FCSB a fost umilită din nou de Silkeborg, 5-0, la fel ca în partida din Danemarca şi se află pe ultimul loc al grupei B de Conference League.

Basarab Panduru a analizat jocul prestat în acestă seară de echipa daneză şi a vorbit despre umilinţa pe care i-a oferit-o lui FCSB încă o dată. ”Pandi” s-a declarat şocat la finalul meciului. 

”Ce să mai fie? Nicicum nu mai e. Nu au jucat cu cea mai bună echipă, au fost accidentaţi Tamm şi Radunovic, doar Creţu era, restul rezerve.

Nici acum nu au jucat cu echipa bună, dar e mare rău de tot rezultatul ăsta. Ai dat vina pe orice acolo, doar că sunt buni nu ai zis. Cred că şi pe masă de ping pong, dacă îi pui, te bat, par serioşi.

Ai ajuns într-o situaţia urâtă rău de tot. (n.r. ai mai simţit o astfel de umilinţă?) Nu cred că a fost în ultimul timp. Cel mai apropiat ar fi meciul cu Spania (n.r. Spania - România 5-0).

Nu mă gândeam că se va mai întâmpla vreodată, dar în fotbal nu înţelegi niciodată nimic”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele