Ultima oră
Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză! Nice a umilit-o pe Saint-Etienne în Ligue 1. A fost 6-0 la pauză!
VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur” VIDEO | Dorinel Munteanu, iureş la flash-interviu. ”Poate trebuia să fiu şi mai dur”
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Cosmescu i-a răspuns lui Dorinel Munteanu! "Nu înţelege" | VIDEO EXCLUSIV
A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV A văzut gestul lui Dorinel Munteanu şi a reacţionat! "Am devenit şi foarte sensibili" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă VIDEO | ”Îmi place să jucăm un fotbal frumos”. Zeljko Kopic continuă seria excelentă
”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor ”Suntem obişnuiţi”. Jucătorul Oţelului a reacţionat după ce a fost luat de guler în timpul meciului de antrenor

Bănel Nicoliţă nu mai ajunge în Liga 3! S-a înţeles cu altă echipă

Fotbal Romania Publicat de Daian Cutu pe 22 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21709713/1/nicol.jpg

Deşi a ajuns la 39 de ani, Bănel Nicoliţă este încă în activitate. Fostul dublu campion al României cu FCSB a evoluat sezonul trecut în Liga 4, la CS Amara.

Nicoliţă a fost pe punctul să semneze până în iarnă cu cei de la CS Păuleşti, club care va juca în sezonul viitor din Liga 3. În cele din urmă să răzgândit şi a ales altă destinaţie.
 
Experimentatul fotbalist s-a înţeles cu cei de la CSO Vălenii de Munte, formaţie din Liga 4 din judeţul Prahova, care mai are în componenţă nume cunoscute, precum: Romario Pires şi Sergiu Arnăutu.

 

Cu siguranţă vom juca, etapă de etapă, cu tribunele pline. Din punct de vedere al imaginii este, cert, un câştig.

Să îl vedem şi pe teren unde va trebui să convingă”, a spus Mugurel Bîrziloiu, oficialul prahovenilor, confrom gsp.ro.

Nicoliţă ar putea debuta la noua echipă sâmbătă, în prima etapă din Liga 4 Prahova, contra celor de la CS Valea Călugărească.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele