Ultima oră
Volei feminin  | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor

Volei feminin | CSO Voluntari s-a calificat fără emoţii în grupele Ligii Campionilor
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Baschet masculin | CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa au debutat în grupele FIBA Eurocup
Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV

Anunţ în direct! Semnează cu Dinamo: ”Ne batem pentru campionat!” | VIDEO EXCLUSIV
CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei CSM Târgovişte – TJ Ostrava, scor 3-1, în primul tur din Challenge Cup, la volei
Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup Peli Karhut – CSM Constanţa, scor 85-95, în primul meci din grupa F a EuroCup
Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV Mutare de 5 stele la Dinamo! Nicolescu a dezvăluit cheia transferului excelent. „Ştiam exact ce i s-a întâmplat acolo!” | EXCLUSIV

Atac direct la Gică Popescu, înaintea meciului de adio al „Generaţie de Aur”. „E «fiert» pe «caşcaval», caracter josnic!”

Fotbal Romania Publicat pe 25 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21604816/1/gica-popescu-12.png

Ionel Ganea nu a fost invitat să participe la meciul de adio al „Generaţiei de Aur”, programat sâmbătă, 25 mai, la ora 20:30.

„Ganezul” se simte neîndreptăţit pentru că nu a fost invitat la acest eveniment, chiar dacă a fost piese de bază a naţionalei în perioada 1999 - 2006. Ganea l-a atacat dur pe Gică Popescu, principalul organizator al meciului de retragere.

„Dacă faci un asemenea eveniment, ar trebui să judeci că o generaţie are vreo 20 de ani. Şi meritau să fie chemaţi şi alţi fotbalişti care în acea perioadă au scris istorie pentru echipa naţională. Eu, unul, nu cred că doar m-am plimbat pe la lot.

La fel, de ce nu vor fi acolo Mutu, Chivu, Lobonţ? Să nu-mi spună mie că e un meci dedicat doar celor de la Cupa Mondială din 1994! Că Adi Ilie, Sabău sau Lăcătuş n-au fost în America, da?

Meritam să fim măcar invitaţi, nu neapărat să stăm pe bancă sau să jucăm. Îi era greu lui Popescu să distribuie 20-30 de invitaţii pentru foşti colegi exact din acea perioadă?

Dar, pentru a spune lucrurilor pe nume, Popescu e un individ cu caracter zero! Dintre foştii mei colegi, are cel mai josnic caracter. Asta ca să fiu ponderat în cuvinte!

Popescu e o mare dezamăgire ca om. Un fotbalist extraordinar, dar un om lipsit complet de respect. Îl interesează numai banii. Dacă ies lovele, eşti prietenul lui cel mai bun. Dacă nu, eşti un mare duşman!

N-ar strica să aflaţi, de exemplu, că firma care vinde acum tricourile pentru eveniment e a lui şi a fiicei lui. Eu aşa ştiu! E «fiert» pe «caşcaval»! Aş putea să zic mai multe despre Popescu, dar mă abţin deocamdată”, a „tunat” Ganea, conform sportpesurse.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele