Ultima oră
VIDEO | Krim Ljubliana - CSM Bucureşti 29-31. Portarul Moreschi a făcut minuni în poarta ”tigroaicelor” VIDEO | Krim Ljubliana - CSM Bucureşti 29-31. Portarul Moreschi a făcut minuni în poarta ”tigroaicelor”
VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV. Echipele de start VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV. Echipele de start
CFR Cluj, test util cu divizionara secundă Unirea Ungheni CFR Cluj, test util cu divizionara secundă Unirea Ungheni
”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an ”Nu e uşor, m-am plictisit rău prin casă”. Veste proastă pentru Rapid! Un jucător nu va mai putea evolua în acest an
EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate” EXCLUSIV | Opinie cu privire la cine să apere poarta României. ”Trebuie să rămână jucătorul de valoare din spate”
Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan Qinwen Zheng şi Aryna Sabalenka vor juca în finala de la Wuhan

”Astăzi a fost ultima zi a mea de participare”. Retragere importantă din CNVC Masters, chiar înainte de prima etapă

Sporturi Publicat de Daian Cutu pe 22 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21103266/1/banca.jpg

La Râşnov are loc prima etapă de Masters, din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, competiţie introdusă în premieră în acest sezon competiţional. Competiţia începe duminică, de la ora 13:00, în direct pe Prima Sport 3.

  • 39 de piloţi s-au înscris la start.

La finalul zilei de sâmbătă, care a adus manşele de recunoaştere şi antrenamente, Marc Banca a anunţat că ia o pauză din acestă competiţie.

El avea ambiţii mari în această stagiune, la volanul unui model Kia TCR, însă polivalentul pilot a luat o decizie surprinzătoare şi a postat un mesaj în care îşi exprimă nemulţumirile.

”Astăzi a fost ultima zi a mea de participare în CNVC, cel puţin în viitorul apropiat. De cand m-am născut, tot ce mi-am dorit săfac în viaţă au fost cursele.

Dar, pentru că îmi doresc să fac sport şi nu politică, consider că e timpul să mă opresc, cel puţin pentru moment, din participarea la Coastă, o disciplină care mi-a devenit foarte dragă în ultimii 4 ani”
, fost mesajul lui Marc Banca, pe reţelele de socializare.

Pe un Radical SR 8, campionul en-titre, Octavian Ciovică vrea să îşi apere trofeul, însă va avea concurenţă foarte puternică. Cel mai bun pilot din Super Rally, Jerome France vine cu o Norma M20 performantă şi poate ridica trofeul deasupra capului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele