Ultima oră
VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV! "Tricolorii" au nevoie de cele trei puncte VIDEO | Cipru - România, astăzi, de la ora 21:45, în direct la Prima TV! "Tricolorii" au nevoie de cele trei puncte
VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League VIDEO | O nouă seară spectaculoasă în Nations League
Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025 Fluier final în meciul dintre Elveţia U21 şi Finlanda U21! Cum se poate califica România U21 la EURO 2025
VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică VIDEO | Finală WNBA interzisă cardiacilor! Sabrina Ionescu nu a putut evita înfrângerea istorică
VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel VIDEO | Peste 100 de suporteri i-au aşteptat pe "tricolori" la hotel
VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt VIDEO | Meciul dintre Ucraina şi Georgia a fost întrerupt

Ariana Pîrv, indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania

Sporturi Publicat pe 11 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21587831/1/ariana-frv.jpg

FR Volei a anunţat, sâmbătă, că jucătoarea naţionalei Ariana Pîrv va fi indisponibilă şase săptămâni, după accidentarea din meciul amical cu Germania, din seara precedentă. Peste cinci zile, echipa României debutează în Golden League 2024, competiţie pe care Ariana Pîrv o va rata.

Voleibalista s-a accidentat în primul set al partidei de la Potsdam, pierdută la mare luptă de tricolore, cu scorul de 2-3.

”În urma investigaţiilor medicale s-a constatat că jucătoarea noastră are o fisură la metatarsianul 5. Medicii i-au recomandat şase săptămâni de pauză, urmând să se ia o decizie în privinţa tratamentului. Ariana nu va putea ajuta astfel echipa naţională la jocurile din Golden League. Suntem alături de ea şi o aşteptăm cu braţele deschise la partidele din toamnă. Multă sănătate, Ariana! Suntem siguri că vei reveni şi mai puternică!”, a transmis FR Volei.

Tricolorele vor disputa primele partide din Golden League la turneul din Cehia (16-18 mai), cu Austria şi naţionala gazdă.

În Golden League vor fi trei turnee, cel de la Teplice (Cehia), al doilea la Blaj şi al treilea la Gijon (Spania). România va întâlni în Golden League Austria, Cehia, Azerbaidjan, Suedia, Croaţia şi Spania.

Primele trei clasate, plus Cehia (ţara organizatoare), se vor califica la Turneul Final care se va disputa în 15-16 iunie.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele