Ultima oră
Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua" Fostul oficial de la FCSB crede că "roş-albaştrii" nu vor face "mare brânză" în Europa League! "Pleacă cu şansa a doua"
OFICIAL | Marian Huja a semnat OFICIAL | Marian Huja a semnat
Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open Emma Răducanu s-a retras de la Korea Open
Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV Se schimbă sistemul la FCSB | EXCLUSIV
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"

Andrei Cordea, dezamăgit de prestaţia echipei. ”Chiar nu înţeleg de ce nu pasăm, de ce preferăm să jucăm mereu cu minge lungă”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20905447/1/farul-constanta-fcsb-superliga-superbet-31-08-2022.jpg

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, echipa FCSB, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Superligă.

Andrei Cordea, jucătorul echipei FCSB, s-a declarat nemulţumit de prestaţia sa şi a coechipierilor săi la finalul meciului de luni, pierdut în faţa Universităţii Cluj.

”Nu îmi amintesc să fi făcut foarte multe pase, să fi avut ocazii multe, dar trebuie să punem lucrurile la punct şi să ne revenim. Trebuie să fim mai atenţi, facem erori mari la fiecare meci, celelalte echipe câştigă şi noi rămânem în urmă. Noi suntem de vină. Chiar nu înţeleg de ce nu pasăm, de ce preferăm să jucăm mereu cu minge lungă. Însă trebuie să facem ceva şi să ne revenim”, a declarat Andrei Cordea.

Clujenii au deschis scorul în minutul 32, când Şut a pierdut balonul la un duel cu Bic, acesta i-a pasat lui Mamadou Thiam şi senegalezul a înscris cu un şut de la marginea careului. În minutul 39 Ioan Filip a profitat de o minge oprită de Edjouma şi a făcut 2-0 pentru Universitatea. Cordea a redus din diferenţă în minutul 87, dar U Cluj s-a impus cu 2-1 şi a întrerupt seria de victorii a FCSB.

Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 20 de puncte, iar Universitatea Cluj e pe locul 11, cu 17 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele