Ultima oră
VIDEO | Francezul Arthur Fils a câştigat turneul de la Tokyo. El a bifat al doilea titlu ATP VIDEO | Francezul Arthur Fils a câştigat turneul de la Tokyo. El a bifat al doilea titlu ATP
Veste grozavă pentru Ianis Hagi. ”M-am întors” Veste grozavă pentru Ianis Hagi. ”M-am întors”
La 21 de ani, americanul AJ Griffin renunţă la baschet pentru a-l urma pe Iisus La 21 de ani, americanul AJ Griffin renunţă la baschet pentru a-l urma pe Iisus
”Stimulent suplimentar pentru victorie”. Presa greacă a prefaţat duelul PAOK - FCSB ”Stimulent suplimentar pentru victorie”. Presa greacă a prefaţat duelul PAOK - FCSB
Marcela Fumea se retrage din funcţia de coordonator al lotului de gimnastică aerobic Marcela Fumea se retrage din funcţia de coordonator al lotului de gimnastică aerobic
Eric de Oliveira a revenit în fotbalul românesc şi a semnat cu o nouă echipă Eric de Oliveira a revenit în fotbalul românesc şi a semnat cu o nouă echipă

Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă, după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul lui William Baeten: „Am vorbit cu el! E adevărat”

Superliga Publicat pe 17 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21671724/2/mititelu-baeten-becali-bun.jpg

Mijlocaşul belgian William Baeten a fost transferat definitiv la FCSB, fiind în co-proprietate 50-50 între FCU 1948 şi FCSB, a anunţat, sâmbătă, clubul craiovean.

William Baeten a venit la FCU 1948 în anul 2020 şi a contribuit la promovarea echipei în prima ligă în sezonul 2020/2021.

Totuşi, Gigi Becali a făcut un anunţ care surprinde pe toată lumea. Belgianul are nişte probleme la genunchi şi este supus unor investigaţii amănunţite, iar în cazul în care medicii vor confirma problemele medicale şi se va accidenta, contractul poate fi reziliat.

„Stai să vedem şi Baeten, să iasă rezultatul medical. Să vedem ce zice doctorul. Să citească doctorul mâine (n.r. - azi, miercuri, 17 iulie 2024). E un dubiu ceva, nu e aşa de grav.

La genunchi. Nu e problemă, pentru că el e ca şi luat. Eu nu le dau contractele până nu fac vizita medicală.

Trebuie să semneze un contract în care dacă se întâmplă o accidentare în locul pe care l-a identificat doctorul, dacă se întâmplă acolo, atunci putem să reziliem contractul. O să vrea Baeten, altfel nu semnăm contractul” , a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Adrian Mitielu, patronul echipei de la care a plecat Baeten şi a reacţionat în urma afirmaţiilor făcute de Becali. Mititelu a dezvăluit că a vorbit cu fotbalistul belgian, dar şi cu doctorii de la FCU Craiova, şi i-au transmis că acesta nu are niciun fel de problemă medicală.

„Eu am văzut aseară, la televizor, ce a zis Becali. Nu ştiu de unde a scos asta, cine i-a zis aşa ceva. Am rămas şocat. Am vorbit şi cu Baeten. E adevărat că nici el nu înţelegea nimic. Nu a avut nicio accidentare la genunchi.

La noi s-a antrenat la capacitate maximă, a făcut pregătirea „la sânge” cum se zice. I-am întrebat şi pe doctorii mei din club dacă se pune problema de aşa ceva şi au zis că nu e nimic.

În plus, am văzut că băiatul a făcut şi vizita medicală la ei acolo. Din ce ştiu, actele sunt semnate de toată lumea. Şi de Becali. Chiar nu înţeleg de unde i-a venit asta. Aştept şi eu să vedem ce se întâmplă”, a declarat Adrian Mititelu pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele