Ultima oră
Recordul din Liga Campionilor pe care un jucător al Barcei îl deţine, dar Yamal nu-l mai poate doborî Recordul din Liga Campionilor pe care un jucător al Barcei îl deţine, dar Yamal nu-l mai poate doborî
David Popovici, campion şi în afara bazinului de înot! Sportivul a strâns peste 160.000 de euro, pentru 11 copii cu nevoi speciale David Popovici, campion şi în afara bazinului de înot! Sportivul a strâns peste 160.000 de euro, pentru 11 copii cu nevoi speciale
Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios Roger Federer, cel mai mare rival din tenis a lui Nadal, a reacţionat imediat după anunţul de retragere al spaniolului. Ce a spus Nick Kyrgios
Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut” Reacţia dură a nemţilor, după ce Klopp a semant cu grupul Red Bull. „S-a vândut”
VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă” VIDEO | Rafael Nadal, „regele zgurii”, şi-a anunţat retragerea din activitate. „Este o decizie dificilă”
Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător Meciul din Superliga care a atras cei mai mulţi spectatori în acest sezon! Total surprinzător

Adio, Qatar? Motivul incredibil pentru care transferul lui Florinel Coman este blocat: „I-a scos pe toţi din sărite”

Fotbal Romania Publicat pe 22 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21600413/1/coman.jpg

Gigi Becali a declarat, în urmă cu doar câteva săptămâni, că Florinel Coman (26 de ani) va pleca de la FCSB la finalul acestui sezon. Ulterior s-a aflat că ”şeptarul” echipei bucureştene va merge în Qatar, la Al-Duhail, acolo unde ar urma să câştige 8 milioane de euro în 4 ani.

În urmă cu aproximativ 2 săptămâni, la palatul din Pipera au venitagentul lui Florinel Coman, Federico Pastorello, şi Dusan Basta, fost fotbalist al lui Lazio, apropiat al impresarului italian. pentru a negocia transferul în Qatar.

Negocierile pentru transferul lui Florinel Coman în Qatar s-au încheiat după aproximativ 90 de minute, iar de atunci mutarea acestuia la Al-Duhail este în impas.

Motivul pentru care mutarea lui „Mbappe” de România este din nou blocată este unul incredibil. Potrivit Sport pe Surse, agentul Federico Pastorello a cerut un comision uriaş, pe care arabii nu au fost de acord să îl achite.

”Pastorello a venit recent la Bucureşti pentru Coman şi a cerut un comision care i-a scos pe toţi din sărite. Peste 500.000 de euro partea lui! Asta în condiţiile în care pe circuit mai există încă un partener al lui Pastorello, care a făcut conexiunea şi a deschis porţile către Al Duhail.

Şi pentru acela ar trebui să existe comision. Iar ăsta e unul dintre motivele care au gripat tratativele, fiindcă omul nu doreşte să scadă din pretenţii”, ar fi dezvăluit surse prezente la negocieri, pentru sursa citată.

Oficialii clubului qatarez au oferit 4 milioane de euro, însă Gigi Becali le-a făcut o contraofertă prin care a cerut 3.5 milioane de euro acum şi încă 1.5 milioane de euro în septembrie, dar să-l păstreze pe Florinel Coman pentru preliminarii. În cazul în care roş-albaştri se vor califica în grupe, qatarezii nu vor mai trebui să achite 1.5 milioane de euro.

Întrebat dacă va rămâne să joace şi în preliminariile UEFA Champions League, Becali a răspuns clar.

(n.r: Să vă ajute în cupele europene, după care să plece pe suma respectivă?) „Da. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, că a făcut Dumnezeu cu mine aşa frumos… Puteam să fiu şi acum în emoţii, aşa, înainte de Săptămâna Patimilor, că am fost credincios Dumnezeului meu, a zis ‘Îţi dau să fii campion cu 3-4 etape, să nu mai ai emoţii, să ai Paşte liniştit, să fii cu Hristos ca lumea” , a spus Gigi Becali.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele