Ultima oră
OUT de la Rapid! Dan Şucu nu a stat pe gânduri, chiar dacă a scos din buzunar 1 milion de euro OUT de la Rapid! Dan Şucu nu a stat pe gânduri, chiar dacă a scos din buzunar 1 milion de euro
Aşa arată umilinţa! Niciun star englez cotat la zeci de milioane de lire nu a luat notă de trecere în partida contra Greciei

Aşa arată umilinţa! Niciun star englez cotat la zeci de milioane de lire nu a luat notă de trecere în partida contra Greciei
Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată” Felipe Melo şi-a anunţat retragerea. Când s-a decis brazilianul să agaţe ghetele în cui. „Decizia a fost deja luată”
VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei VIDEO | Campioni europeni şi în afara terenului! Primirea emoţionantă de care au avut parte Rodri şi Carvajal, în cantonamentul Spaniei
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
A fost anunţat dezastrul în Giuleşti după venirea lui Şumudică: ”O să retrogradeze. E haos total!”
Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”

Surpriză mare! Florin Răducioiu a anunţat cine va câştiga campionatul: ”Merg pe o bombă!”

Adi Popa, contre aprinse cu liderul galeriei FCSB-ului: „Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate” / „Tu nu încerca cu mine vorbele astea”

Fotbal Romania Publicat pe 16 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21594527/1/steaua-bucuresti-fc-unirea-dej-liga-2-casa-pariurilor-7-11-2022.jpg

Războiul dintre CSA Steaua şi FCSB este bine cunoscut de întreaga lume a fotbalului românesc. Cele două echipe se războiesc de ani buni în privinţa siglei, palmaresului, mărcii „Steaua” . 

Instanţa a stabilit că FCSB a folosit palmaresul din perioada 2003 - 2017 fără drept. Această lovitură reprezintă o nouă victorie a celor de la CSA Steaua în războiul pe care îl poartă de ani de zile cu formaţia din Superliga.

După ce Curtea de Apel a publicat motivarea deciziei, Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord care susţine FCSB, şi Adrian Popa, jucătorul trupei din Ghencea, au avut un schimb de replici aprinse în direct la ProSport Live.

Gheorghe Mustaţă: ”În momentul în care Articolul 1 din Statut zice că preia activitatea glorioasă, trofee, preia tot. Articolul 1 din Statut… Din punctul meu de vedere, nu mă mai interesează nimic. 55.000 de judecători au dat cu barosul în masă şi nu doar la un singur meci”.

Adi Popa: ”Gigi, voiam să te mai întreb ceva. Menţii afirmaţia, ce mi-ai spus la telefon, că voi o să mergeţi ca asociaţie, ca peluză, unde este palmaresul, unde este Cupa?”.

Gheorghe Mustaţă: ”Adi, tu nu încerca cu mine vorbele astea. Cu mine n-ai avut discuţia asta. Eu am spus că e aici continuitatea. După tu, ai dat-o cu Nuţu Cămătaru”.

Adi Popa: ”Eu fac referire la discuţia din 2020, ce spui tu e din 2022”.

Gheorghe Mustaţă: ”Ţi-am spus că am creat asociaţia să aflăm care este adevărul, care este Steaua, ce se întâmplă cu palmaresul. Tu ai spus că nu poţi să vii, că nu ai treabă. Eu vreau să aflu şi acum. Te rog pe tine, că eşti acolo, ia actele, du-te frumos…”.

Adi Popa: ”Eu sunt jucător, nu ţine de mine să aduc acte, nu am acces”.

Gheorghe Mustaţă: ”Nu mai ţine de voi… De doi ani am câştigat procesul”.

Adi Popa: ”Dacă ţipi mai tare, nu înseamnă că ai dreptate”.

Gheorghe Mustaţă: ”Eu nu ţip, ştii că aşa vorbesc. Du-te la UEFA, vezi ce spune UEFA”.

Adi Popa: ”Justiţia a spus că nu e”.

 

Gheorghe Mustaţă: ”Nu mă interesează justiţia pe mine, pe mine mă interesează ăia 55.000 de suporteri. UEFA nu ia în considerare instanţele civile”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele