Ultima oră
VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul VIDEO | FCU Craiova - Afumaţi, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii şi-au dublat avantajul
Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York Stadionul care va găzdui finala Cupei Mondiale a Cluburilor din 2025. Arena superbă din New York
VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia VIDEO | Etapă palpitantă în Indonezia. Jorge Martin a câştigat duelul cu Francesco Bagnaia
Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!” Fostul rapidist nu s-a ferit de cuvinte şi i-a transmis un mesaj lui Şucu. „Asta lipseşte. E marea problemă!”
APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul APS condamnă incidentul grav de la meciul Rapid – Oţelul
Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany Harry Kane s-a accidentat la meciul cu Bayer Leverkusen. Reacţia lui Kompany

A fost anunţat numele noului selecţioner după refuzul lui Hagi: ”În afară de el, nu văd pe altcineva!”

Echipa nationala Publicat pe 30 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21686238/1/otelul-galati-farul-constanta-superliga-superbet-22-07-2024.jpg

Gică Hagi a luat decizia finală! Fostul mare fotbalist nu a acceptat propunerea de a fi selecţionerul României, în locul lui Edi Iordănescu.

Hagi a punctat că decizia a fost una foarte grea, deoarece a fi selecţioner este un vis.

După ce regele a anunţat că va refuza echipa naţională, Ciprian Marica, acţionar la Farul, a oferit mai multe declaraţii.

Fostul atacant a părut surprins de decizia ”Regelui”, dar în acelaşi timp, susţine că Gică Hagi este loial proiectelor pe care le are.

După refuzul lui Hagi, Marica a venit cu o nouă propunere pentru banca naţionalei. El susţine că Mutu ar fi potrivit pentru a prelua echipa naţională. 

”În afară de el nu văd ca altcineva!”

”Adi Mutu a mai fost selecţioner, ştie cu ce se mănâncă meseria asta de selecţioner care e cu totul alta decât cea de antrenor. Pe dea altă parte ai un Mirel Rădoi care a fost selecţioner, dar care a spus că vrea să antreneze zi de zi, îi place mai mult postura de antrenor de club. 

Mai ai un Marius Şumudică, a demonstrat, are performanţe şi are rezultate, a reuşit să construiască echipe. În afară de Gică Hagi nu văd ca altcineva să ne garanteze, aşa cum ar fi fost Gică, succesul şi continuitatea”, a spus Ciprian Marica, în exclusivitate pentru PRO TV şi Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt